Vloeren

Een nieuwe vloer omdat je gaat verhuizen of gaat verbouwen. Wij leveren houten vloeren, PVC vloeren en laminaat. Iedere vloer heeft zijn eigen kenmerken en voor- en nadelen. Of het nu gaat om een vloer in de woonkamer, keuken of slaapkamer. Voor iedere ruimte bieden wij een breed assortiment in verschillende kleuren, motieven en materialen.

Een vloer is de basis van je interieur

Op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw huis? Het maken van de juiste keuze is essentieel voor het creeeren van de perfecte ruimte. Waar moet je op letten bij het uitzoeken van een nieuwe vloer?

Duurzaamheid: Overweeg hoeveel belasting de vloer zal hebben en kies een materiaal dat bestand is tegen slijtage en krassen. Duurzaamheid is vooral belangrijk in ruimtes met veel activiteit, zoals de gang en woonkamer.

Onderhoud: Hoeveel tijd en moeite wil je besteden aan de onderhoud van je vloer? Houten vloeren zijn bewerkelijk, terwijl PVC vloeren gemakkelijk schoon te maken zijn met minimale inspanning.

Budget: Er zijn talloze vloeropties beschikbaar, dus wees niet bang om rond te kijken. Je bent van harte welkom in onze showroom voor advies op maat.

Stijl: Denk na over de stijl van jouw interieur en kies een vloer die daarbij past. Van klassiek hout tot moderne PVC tegels, er zijn talloze opties om uit te kiezen.

Chris is een vakman die zeer goed werk levert en netjes zijn afspraken na komt. Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe vloer en het gekregen advies. Zeker een aanrader!

Sara

Motieven

Het leggen van vloeren kan in verschillende motieven. Een rechte vloer kan strak gelegd worden of in een speels motief, met brede of smalle planken. Een veelgeziene trend op dit moment is visgraat, waarbij de vloerdelen in schuin lopend patroon worden gelegd. Ook de Hongaarse punt is een motief welke je steeds vaker ziet terugkomen in een interieur. Zo zijn er nog veel meer motieven mogelijk, zoals kubusvorm of mozaïek. Je bent van harte welkom in onze showroom in Bunschoten-Spakenburg om inspiratie op te doen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor vloeren?

Maak een afspraak en kom langs in onze vernieuwde showroom van ruim 120 m2!

Houten vloer

Onze houten vloeren zijn voorzien van een 100% Pure Wood label, zodat je verzekerd bent van een goede kwaliteit. Een houten vloer geeft een warme sfeer en kan met het juiste onderhoud een leven lang mee. De vloeren komen niet voort uit massaproductie, maar zijn geproduceerd in Europa, zorgvuldig behandeld en gecontroleerd. Een echt kwaliteitsproduct.

PVC Vloer

Een PVC vloer is een comfortabele vloer. Zo is hij betrouwbaar, duurzaam, hygiënisch en geluiddempend. PVC is gemakkelijk te onderhouden met een dweil, stofzuiger of bezem en heeft verder geen bijzonder onderhoud nodig. Daarnaast is de slipweerstand erg hoog. Dat maakt het een erg veilige vloer.

Laminaat

Onze laminaatvloeren zijn bestand tegen een stootje dankzij de ijzersterke slijtlaag. Zo is een laminaat vloer uitermate geschikt in een woning waar geleefd wordt. Door het vuilafstotende karakter zijn ze gemakkelijk te onderhouden, let wel op met teveel vocht. Laat je adviseren.

Kom langs in onze showroom

Onze showroom van ruim 120 m2 is geopend op afspraak. Hier tonen wij een groot assortiment aan materialen en opties voor traprenovatie en vloeren van verschillende merken.

5,0
16 Google-Reviews