TRAP
RENOVATIE

Een traprenovatie zorgt ervoor dat uw trap er als nieuw uitziet en weer lange tijd mee kan. Het is niet alleen duurzaam, er zijn er ook veel mogelijkheden op het gebied van materiaal.

TRAP
RENOVATIE

Een traprenovatie is mogelijk in verschillende soorten materialen. Van hout tot PVC, leer, HPL of betonlook. Vernieuw uw trap volgens de laatste trends. Zo wordt de trap een echte eyecatcher in het interieur. Wij renoveren uw trap vakkundig meestal binnen één dag. Iedere trap is uniek, zo ook de renovatie van een trap. Wij renoveren open trappen, dichte trappen en daarnaast ook wenteltrappen. Stijl uw trap helemaal af met een stalen of houten trapleuning. Of breng extra sfeer aan in uw trap door te kiezen voor een trap met ledverlichting. Ook deze extra opties nemen we graag met u door.

Bekijk projecten

TRAP
RENOVATIE

Wij werken met hoogwaardig kwalitatief
materiaal waar we volledig achter staan.

PVC Traprenovatie

Bij een PVC traprenovatie zijn er twee mogelijkheden: treden met profiel en zonder profiel. Een profiel geeft meer diepte in de trede en biedt meer veiligheid door de antislip functie. Daarnaast kan een PVC trap met profiel doorlopen met de vloer, zodat het één geheel vormt. Een PVC trap zonder profiel is een innovatieve oplossing waarbij de traptrede doorloopt. Dit geeft de trap een strakke uitstraling.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!

HOUT

Een traprenovatie van hout wordt gemaakt met eiken houten overzettreden. Deze treden worden voor de renovatie behandeld, waardoor de mogelijkheden in kleuren eindeloos zijn. Hout is een natuurproduct, elke trede is uniek. Met een houten traprenovatie kiest u voor duurzaamheid met een warme, rustieke uitstraling.

LEER

Een leren traprenovatie geeft uw trap een unieke uitstraling. Bij een leren traprenovatie plaatsen wij HDF als basismateriaal. Hierna wordt de trede bewerkt met leer. Tevens wordt er gebruik gemaakt van een veiligheidsprofiel voor extra veiligheid.

HPL

HPL staat voor High Pressure Laminate, ook wel laminaat of kunststofplaat. Een HPL traprenovatie is onderhoudsvriendelijk en is verkrijgbaar in eindeloos veel kleuren. Wij produceren de traponderdelen zelf, waardoor elke afmeting te verkrijgen is.

Bezoek onze
showroom!

Onze showroom is geopend op afspraak. Neem contact met ons op en plan een bezoek aan onze showroom. Hier tonen wij een groot assortiment aan materialen en mogelijkheden op het gebied van traprenovatie, vloeren en interieur.